Vulpennen van Akkerman

De firma Akkerman uit de Passage in Den Haag is inmiddels al 100 jaar beroemd om de perfekte kwaliteit schrijfwaren die zij verkopen en vorig jaar werden zij per Koninklijk Besluit tot Hofleverancier benoemd. Deze vulpenspeciaalzaak merkt al een aantal jaren dat de populariteit van het schrijven met een mooie vulpen hand over hand in populariteit toeneemt

Wij zagen er o.a. deze originele inktpot, een icoon uit de 50er jaren, opnieuw gemaakt ter gelegenheid van hun 100-jarig bestaan. De knikker in de flessenhals zorgt er voor dat u uw vulpen gemakkelijk kunt vullen. Bovendien: er zijn 31 (!) verschillende kleuren inkt waaruit u kunt kiezen. De inhoud van 150 ml is zelfs voor de dagelijkse vulpenschrijver genoeg voor meer dan een jaar schrijfplezier. Deze flacon hoort echt op iedere schrijftafel. Zeer decoratief!
Speciaal voor Pensionado.nl doet de firma Akkerman een leuke aanbieding:

Eén Akkerman “100 jaar” inktpot met een originele zeemleren inktlap. Winkelwaarde €23,95. U betaalt slechts €16,50. Een korting van 30%!

U bestelt door naar www.vulpennen.nl te gaan en een inktpot in de door u gewenste kleur te bestellen. Dan naar winkelwagentje, u vult uw gegevens in en vermeldt onder Opmerkingen: Pensionado.nl Aanbieding. U ontvangt dan bij uw inktpot de gratis inktlap. U betaalt slechts €16,50. Nogmaals, vergeet niet bij uw bestelling te vermelden: Pensionado.nl Aanbieding.

Veel schrijfplezier of als het een cadeautje is: veel succes!